Tack för att du är medlem i Brukshundklubben!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

I dagarna nås över 11.000 medlemmar av räkningar/avier gällande sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben och ras- eller lokalklubb.

Vi är så glada för att du är medlem hos oss. Vi hoppas att du väljer att vara kvar ytterligare ett år och ta del av alla fina stunder, erbjudanden och lärdomar som ditt medlemskap hos oss ger. Vi sätter stort värde i att hålla en hög servicegrad till dig som medlem. Har du frågor om ditt medlemskap finns det därför god hjälp att få.

Frågor om ditt medlemskap

På Mina sidor kan du själv ändra dina kontaktuppgifter, säga upp medlemskap och skriva ut medlemsbevis. Information om det finner du på brukshundklubben.se/mina-sidor.

Har du frågor om din räkning, vill byta klubb el dyl, kontakta medlemsavdelningen enligt nedan. Du kan också alltid ta kontakt med webbkassören på din klubb.

Ha alltid ditt medlemsnummer eller personnummer och ärendet tillgängligt i din kontakt med oss.

För kontakt med förbundets medlemsavdelning

E-post

Här kan du när det passar dig alltid ta kontakt med oss. Mejla oss på medlem[at]brukshundklubben.se

Telefon

Ring oss på 08-505 875 20. Telefontiden är helgfria vardagar mellan kl 10.00-12.00.

Vill du avsluta ditt medlemskap kan du alltid lämna ett meddelande när du ringer 08-505 875 20, välj då talsvar nr 2.

Har du fått en påminnelse och vill avsluta ditt medlemskap då kan du bortse från påminnelsen så sker det automatiskt avslut.

Glad sommar önskar vi som jobbar för ditt medlemskap!