Vi upphör med tjänsten "Arbetsrum"

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Som bekant träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft den 25 maj 2018 och i samband med detta har vi valt att avveckla vår tjänst "arbetsrum" för klubbar, distrikt och enskilda medlemmar. Tills vidare kommer tjänsten finnas kvar för centrala utskott och förbundsstyrelsen.

Arbetsrum som ej har något innehåll eller varit inaktiva sedan mitten av 2017 kommer att tas bort. Har du, eller din klubb, ett aktivt arbetsrum behöver du avsluta detta samt spara ner eventuellt data du önskar behålla senast den 22 juni 2018.

Har du några frågor kring detta ber vi dig skicka e-post till gdpr@brukshundklubben.se