Stipendiater 2017

Publicerat i: Organisation

Stipendiaterna till årets klubb, eldsjäl, tjänstehundsekipage och utbildare har nu tagit emot sina utmärkelser. Ett stort grattis till er!

Med glädje och stolthet tog 2017 års stipendiater emot sina stipendier på jubileumsbanketten vid årets kongress som hölls i helgen.
Stipendierna delades ut av Agrias marknadschef Magnus Bergelin och Sanna Ameln Svenska Brukshundklubben. På bilderna ser vi dem till vänster.

Årets klubb gick till Uppsala Brukshundklubb.
Till höger ser vi ordförande Pia Selin och vice ordförande Hampus Stavem.
Ett fint samarbete i klubben där alla synliggörs gör att det bland annat finns överskott av funktionärer i samband med aktiviteter och tävlingar. Uppsala Brukshundklubb sjuder av aktiviter och glädje.

Ingrid Jansson från Helsingborgs Brukshundklubb tog emot pris för årets tjänstehundekipage.
Ingrid har på ett förtjänstfullt sätt under många år bidragit till utveckling av tjänstehundsverksamheten.

Årets utbildare gick till Anja Skog från Flens Brukshundklubb.
Anja är en uppskattad instruktör som håller många kurser i Flen. Hon hugger in där det behövs, till exempel att klippa gräs. Anja utbildar sig också just nu till SBK-lärare grundmodul.

Pia Juntunen, Örebro Brukshundklubb, blev årets eldsjäl.
Som eldsjäl, då tar man initiativ, driver, inspirerar, utvecklar, hugger i där det behövs och gläds tillsammans med sina klubbkamrater.

Stort grattis till er alla!

Vill du läsa mer om våra stipendier och utmärkelser hittar du det här.