Aktiviteter för dig och hunden

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter runt om i landet! Nu är det snart dags för utställningar i Nybro, Gälltofta och Eskilstuna. För dig som vill pröva på olika hundsporter med din hund finns aktiviteter i Söderhamn, Gnesta och Åsbro. Det arrangeras även en föreläsning hos Surahammars Brukshundklubb och en rallylydnadstävling hos Väsby Brukshundklubb.

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Utställning i Nybro

Den 12 maj arrangeras en officiell utställning för brukshundar över 4 månader i Nybro. Man arrangerar också en inofficiell utställning för hundar över 4 månader av övriga raser.

Utställning i Gälltofta

Kristianstads Brukshundklubb arrangerar en inofficiell utställning för alla raser den 12 maj i Gälltofta.

Utställning i Eskilstuna

Är du nyfiken på raserna Briard och Picard så är Briardklubbens utställning för raserna perfekt att besöka. Utställningen arrangeras i Eskilstuna den 12 maj.

Prova på aktiviteter i Söderhamn

Återvändardagar i Söderhamn arrangeras den 12 maj. Söderhamns Brukshundklubb finns på plats i centrum med information och uppvisning av aktiviteter samt en rasparad. I tältet får man gärna hälsa på hundarna. Prova på möjligheter för den intresserade. Vi visar rallylydnad, lydnad, nosework och agility.
För mer information klicka här.

Prova på aktiviteter och loppis i Gnesta (Lötbodal)

Kom och fira Brukshundklubben hos Gnesta-Trosa Brukshundklubb den 13 maj! Under dagen kommer vi att erbjuda prova-på aktiviteter, vardagslydnadsbana, tipsrunda och loppis med hundsaker. Vi kommer att bjuda på tårta.
För mer information klicka här.

Prova på och uppvisningar i Åsbro

Knottebo Brukshundklubb arrangerar jubileumsapporten den 13 maj. Här kan du prova på bevakning, spår, uppletande och rallylydnad. Ett uppletande arrangeras också där hunden får behålla de föremål den hämtar. Uppvisningar, hundloppis och fika kommer även att finnas.

Föreläsning hos Surahammars Brukshundklubb

Surahammars Brukshundklubb arrangerar en föreläsning om hundmöten den 14 maj.

Rallylydnad i Väsby

Tävling i rallylydnadens mästarklass arrangeras av Väsby Brukshundklubb den 16 maj. Här finns möjlighet att köpa fika och titta på tävlingarna.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!