Svenska Brukshundklubben rekryterar

Sök jobbet senast: 20 maj 2018
Anställningsform: Heltid, tillsvidare. Provanställning om sex månader kan komma att tillämpas.
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

Utbildningsadministratör tjänstehund

Om dig

Tjänstehundsavdelningen på Svenska Brukshundklubbens kansli söker nu en utbildningsadministratör som huvudsakligen kommer arbeta med våra funktionärsutbildningar inom tjänstehundsverksamheten.

• Lägst gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Behärska Office-paketet, främst Excel
  • Erfarenhet av att arbeta i ett webbpubliceringssystem
  • Goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka sig mycket väl skriftligt.

Meriterande

• Erfarenhet av arbete i Episerver, som är vårt webbpubliceringssystem
  • Erfarenhet av kontakter med myndigheter i arbetet
  • Erfarenhet av arbete med bokföring
  • Erfarenhet från föreningsarbete
  • Körkort med B-behörighet
  • Erfarenhet av tjänstehundsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

• Skapa och publicera Inbjudningar till utbildningar via hemsida och facebook
  • Skicka antagningsbesked med mera till kursdeltagare
  • Bokning av kurslokaler och boende
  • Stödja kurschefer och instruktörer med information och material
  • Kontakter med Försvarsmaktens utbildningsgrupper och förband
  • Hantering och utskick av kursmaterial från vårt lager
  • Viss ekonomisk hantering så som kontering av utbetalningsunderlag, kontroll av leverantörsfakturor och uppföljning av budget och utfall
  • Delta på vissa utbildningar och konferenser
  • Support via telefon och e-post gentemot kursdeltagare, förtroendevalda och instruktörer.

Vi är ett litet kansli med en omfattande verksamhet vilket innebär att flexibilitet och öppenhet inför nya arbetsuppgifter och samarbete med kollegor ska falla sig naturligt. Vi ser gärna att du är en nyfiken och driven person som tycker om att arbeta självständigt men också fungerar bra i grupp. Hos oss finns goda möjligheter att utveckla och påverka dina egna arbetsuppgifter och vi erbjuder en hög grad av frihet under ansvar.

Lön

För denna tjänst utgår månadslön enligt överenskommelse. Som anställd hos oss får du dessutom generösa flextider, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Självklart är hunden välkommen med på jobbet.

Anställningsvillkor

Anställningen är på heltid och är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är förlagd dagtid men kvälls- och helgarbete kommer förekomma.

Arbetsplats

Cecilia Sandström, Tjänstehundsavdelningen
cecilia.sandstrom[at]brukshundklubben.se

Therese Palm, Generalsekreterare
therese.palm[at]brukshundklubben.se

Företagets adress

Fryksdalsbacken 20 FARSTA

Sök jobbet senast 20 maj 2018

I denna rekrytering har vi valt att endast ta emot ansökningar via e-post till rekrytering[at]brukshundklubben.se . Ange referens Utbildningsadministratör Tjh.

Välkommen med din ansökan!