Roliga aktiviteter för dig och din hund

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Firandet av vårt 100-årsjubileum ute i landet fortsätter. Nu är det dags för uppvisningar i Sunne, prova-på-dag i Karlsborg, uppvisningar och prova-på i Värmdö, föreläsning i Skärhamn och en nybörjartävling i agility i Bjuv.

De här lokala eventen som klubbar och distrikt genomför ute i landet går under namnet Jubileumsapporten och arrangeras för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Uppvisningar i Sunne

Den 21 april visar Sunne Brukshundklubb upp agility, rallylydnad, nose work, lydnad och patrullhund hos Granngården i Sunne.

Prova-på-dag i Karlsborg

Den 22 april arrangeras prova på dag med agility, lydnad, patrullhund mm hos Karlsborgs Brukshundklubb. Man har även tipspromenad och Fika.

Uppvisning och prova-på i Värmdö

Värmdö Brukshundklubb arrangerar uppvisning och prova på bruksgrenarna samt bland annat agility, nosework och drag den 22 april. Även en tipspromenad utlovas.

Föreläsning i Skärhamn

Den 24 april arrangerar Tjörns Brukshundklubb en föreläsning om hundmöten. Undrar du varför din hund reagerar som den gör i mötet med andra hundar under promenaden? Vill du få verktyg för att förstå hur du skall göra promenaderna lättare? Föreläsningen är öppen för alla. Tiden är kl 18. Plats: Segelsällskapets klubbstuga, Hamnen, Skärhamn. Pris: 25:- för medlemmar i Tjörns Brukshundklubb, 50:- för övriga. Fika ingår! Anmäl dig via vår hemsida.

Blåbärstävling i agility i Bjuv

Den 26 april arrangeras blåbärstävling (nybörjartävling) i agility på Bjuvs Brukshundklubb på Ågatan. Banvandring 17:00. Sista anmälningsdatum: 20/4. Anmälan skickas till bjuvbk.agility@gmail.com

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!