Kom och fira!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter runt om i landet! Nu är det snart dags för prova på dag i Vänersborg, hundpromenad i Västerås och utställning i Motala. Eller varför inte åka och titta på duktiga lydnadshundar i Hallsberg alternativt skyddshundar i Malmö?

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Prova på i Vänersborg

Den 28 april visar Vänersborgs Brukshundklubb upp sin verksamhet via rasparad, nosework och rallylynad. Publik och förbipassagerade har möjlighet att testa på och få veta mer.

Hundpromenad i Västerås

Gemensam hundpromenad arrangeras den 28 april i Västerås city. Plats: Sigmatorget. Tid. Kl: 11:00-14:00 På plats kommer det finnas instruktörer som kan svara på frågor. Enklare uppvisning kommer ske med patrullhund, tävlingslydnadshund och preparatsök.

Duktiga lydnadshundar i Hallsberg

Under hela helgen, 28-29 april, kommer några av Sveriges duktigaste lydnadshundar till Hallsbergs Brukshundklubb för att delta i rankingtävling. Vi kommer utöver tävlingarna ha olika aktiviteter/prova på för hundägare. Allt sker på fotbollsplanerna vid ishallen i Hallsberg.
För mer information klicka här.

Skyddshundar i Malmö (Sibbarp)

Skyddstävling arrangeras den 29 april i Malmö. Det kommer även finnas en inofficiell uppletande tävling samma dag. En rosa ruta där pengarna går till Rosa Bandet och en blå ruta där pengarna går till Blå Bandet. I uppletande tävlingen får man starta hur många gånger man vill.

Utställning i Motala

Den 1 maj arrangerar Motala Brukshundklubb en inofficiell utställning för alla raser.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!