Prova-på olika hundsporter, loppis och vaccinationskväll

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter runt om i landet! Nu är det snart dags för loppis och prova på kväll hos Tierps Brukshundklubb samt vaccinations- och prova på kväll hos Örebro Brukshundklubb.

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Loppis och prova-på kväll i Tierp

Tisdagen den 3 april bjuder Tierps Brukshundklubb in till loppis- och prova-på-kväll. Grillen kommer att vara igång och kiosken öppen. Loppis och anmälan till kurs hålls öppen hela kvällen i klubbstugan.

Uppvisningar mellan klockan 17.50 och 19.15 (prova-på sker i anslutning till uppvisningarna):

17.50 Nose Work
18.00 Rallylydnad
18.15 Agility
18.30 Skydd
18.45 Uppletande/budföring
19.00 Patrullhund

För mer information klicka här.

Vaccinationskväll och prova på hundsport i Örebro

Torsdagen den 5 april arrangeras en vaccinationskväll och prova på kväll hos Örebro Brukshundklubb. Tiden som gäller är klockan 18-19.30. Man kommer kunna prova på rallylydnad, agility och lydnad. Vaccination, ögonlysning och patellaintyg går att få under kvällen till bra priser. Självklart går det även att köpa fika på plats.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!