Agilitytävling och föreläsning

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten är i full gång ute i landet! Närmast på tur står Orust BK och Surahammars BK som arrangerar föreläsning respektive agilitytävling.

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Blåbärstävling i agility

Orust BK arrangerar träningstävling i agility inomhus i Buahallen lördagen den 3 mars. Klubbstugan med café kommer att hållas öppen med försäljning av fika! Ett perfekt tillfälle för dig som vill pröva på att tävla eller se mer hur det går tillpå en tävling. Du kan läsa mer om tävlingen här.

Föreläsning

Måndagen den 5 mars arrangerar Surahammars BK en föreläsning om hundens skötsel och vård. Man bjuder på fika och du hittar mer information om hur du anmäler dig till föreläsningen här.

Fler lokala event

Du hittar fler av våra lokala event här.