Hanteringsträning och EuroHorse

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten är i full gång ute i landet! Närmast på tur står Köpings BK och SBK Västra distriktet som arrangerar föreläsning respektive deltar i mässan EuroHorse.

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Föreläsning

Den 22 februari arrangerar Köpings BK en föreläsning om hanteringsinlärning med Mariah Messing, leg djursjukskötare. Här får du lära dig om hur du förbereder din hund inför veterinärbesök och andra undersökningar/ behandlingar. Det är dessutom en bra träning för hundens vardagliga hälsovård. För mer information om föreläsningen klicka här.

EuroHorse

Under flera dagar kommer SBK Västra Distriktet att ha en monter på EuroHorse 2018. De kommer även ha uppvisningar och göra reklam för vår verksamhet. Mässan sker på Svenska Mässan i Göteborg och håller på från och med den 22 februari till och med den 25 februari. För mer information om mässan klicka här.