Ungdomsmedlemskap

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Hjälp oss att sprida information om Sveriges Hundungdoms ungdomsmedlemskap genom information och länk på er lokala hemsida.

Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben har centrala samarbetsavtal där ungdomsmedlemskap hanteras. Sveriges Hundungdom administrerar alla ungdomsmedlemskap och därför blir det dubbelt arbete för både SBK:s centrala kansli och Sveriges Hundungdoms centrala kansli när en lokal brukshundklubb manuellt tar in ungdomsmedlemskap. Därför ska alla ungdomsmedlemskap gå genom Medlemsguiden. Vi önskar därför att ni så snart som möjligt lägger in texten på era hemsidor (om ni inte redan har den).

Text till er hemsida om ungdomsmedlemskap

Är du under 25 år?
Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.
Du registrerar ditt medlemskap här:
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Vid frågor

Tveka inte att kontakta Sveriges Hundungdom på info@shu.se