Gott Nytt År!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

För många hundar kan nyårsafton vara en hemsk dag. Därför är vi i Brukshundklubben extra glada att kunna vara med och arbeta kring ett smällarfritt nyår på Clarion Hotel Arlandas nyårsfirande Happy Dog.

Under Happy Dog bjuder Clarion in hundar och katter till ett firande som passar dem. Runt hotellet är det nämligen fyrverkeriförbud med en mils radie.

Brukshundklubbens del i nyårsfirandet är att erbjuda roliga aktiviteter för hundar och hundägare. Under både lördagen och söndagen hålls träning i rallylydnad, nose work, vardagslydnad och freestyle. En hörna där man kan fråga instruktören om olika hundrelaterade frågor finns såklart också.

Blir man sugen på att testa sina kunskaper kan man gå Brukshundklubbens tipsrunda eller kanske anmäla sig till den inofficiella jubileumstävlingen i rallylydnad på nyårsafton. Aktiviteterna avslutas med en nyårsuppvisning i freestyle.

Vill du läsa mer om Happy Dog, klicka här.