Lansering av SBK utbildning

Svenska Brukshundklubben lanserar en ny webb "SBK utbildning". SBK utbildning är en portal för allt vårt utbildningsmaterial, våra onlineutbildningar och träningstips för den aktiva hundägaren.

SBK utbildning är en portal för Svenska Brukshundklubbens onlineutbildningar. Via inloggning kommer våra kursdeltagare på lärare- och instruktörsutbildningar hitta allt material som rör kursen. Det är också här som kursledaren administrerar kurserna och kan hämta material.

Träningstips för aktiva hundägare

Vi kommer också lansera material till den aktiva hundägaren i form av träningstips som skapar mervärde till hundägandet. På sikt hoppas vi på att kunna samla våra allmänlydnadskurser här.

Sidan för SBK utbildning hittar du på www.sbkutbildning.se

Julkalender 2017

Svenska Brukshundklubben och 100 hundkoll i samarbete har skapat en julkalender på SBK utbildning med ett träningstips under varje lucka. Träningstipsen är i form av filmer som baseras på Aktiveringslekarna som kommer att finnas till försäljning i sbkshopen.se samt i SBK:s monter på Stockholms hundmässa, MyDOG och andra event under nästa år.

Här hittar du ett smakprov på julkalendern:

Teaser SBK julkalender 2017 "Var är skatten?"