Idétorka på klubben?

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Ibland kan det vara svårt att komma på nya idéer kring aktiviteter att arrangera på klubben eller kring hur man får fler att engagera sig ideellt. Då har vi en massa bra tips till er!

Den 22 oktober hade SBK Stockholmsdistriktet en höstkonferens med sina klubbar där även Studiefrämjandet deltog. Emelie Hörman var inbjuden som inspiratör och en idétävling arrangerades. Här var deltagarna kreativa och bytte idéer med varandra.

Vi har fått chansen att ta del av minnesanteckningar från den här dagen så att fler klubbar ska kunna inspireras. Läs dem och ta med dig dem till nästa möte på klubben för att se vilka idéer just ni kan ta tillvara på!

Minnesanteckningar från konferensen (PDF-dokument, 849 kB)

Anteckningar från inspirationsföreläsningen (PDF-dokument, 477 kB)