Arrangera en loppis på klubben!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

En loppis där man kan sälja och köpa hundgrejer är perfekt att arrangera under vinterhalvåret.

Under den kalla mörka tiden på året kan det vara riktigt mysigt att passa på att locka hundägare till klubben för att sälja och köpa hundgrejer.

Självklart är caféet öppet så att alla kan köpa sig en gofika och sitta ner en stund med sina klubbkompisar.

Information och rådgivning kring hundträning med någon av klubbens instruktörer är också uppskattat och ett sätt att locka dit den "vanliga" hundägaren som kanske inte hittat ut till brukshundklubben ännu.

Det här är ett perfekt arrangemang att ha under början av 2018 för att vara med och fira vårt 100-årsjubileum. Ta med idéen till klubben och gå sedan in och anmäl er loppis här.