Tips till klubbar

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning

I år deltog Brukshundklubben som brukligt på Sveriges Hundungdoms centrala årsmöte. Där hade vi förmånen att få hålla i en workshop som fokuserade på hur vi kan samarbeta på lokal nivå samt öka ungdomars intresse för bruksgrenarna.

Under workshopen kom många bra idéer fram och dessa har vi sammanställt i ett dokument som finns längre ner på den här sidan.

Vi vill uppmana våra brukshundklubbar att ta kontakt med närmsta lokala hundungdomsklubb för att se vilka möjligheter som finns till samarbete. I sammanställningen från workshopen finns tips på aktiviteter som våra organisationer kan samarbete kring.

Med den här uppmaningen hoppas vi få fram ett ännu bättre samarbete lokalt och att fler ungdomar ska få möjligheten att lära sig mer om och träna bruks.

Här kan ni läsa sammanställningen från workshopen. (PDF-dokument, 81 kB)

Hör gärna av er till kansliet om ni har frågor:
janna.nordin@brukshundklubben.se

Och glöm inte, Samarbete Mera!