Valberedningen informerar

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Svenska Brukshundklubbens valberedning informerar om sitt arbete inom Svenska Brukshundklubben inför kongressen 2018.

valberedningens informationssida finns nu en beskrivning av valberedningens arbetssätt inför det förslag på förbundsstyrelse som valberedningen kommer att presentera inför kongressen 2018.

På valberedningens informationssida finns även de viktiga datum som gäller för organisationens olika delar inför inlämnandet av förslag till lämpliga kandidater för Brukshundklubbens förbundsstyrelse.

Du kan föreslå kandidater

Som medlem i Svenska Brukshundklubben har du möjlighet att nominera personer som du tycker ska representera organisationen i förbundsstyrelsen. Välkommen att mejla valberedningen[at]brukshundklubben.se.