Framtidens SBK-shop

Svenska Brukshundklubbens webbshop ska bli bättre. Nu behöver vi din hjälp med det!

SBK-shopen drivs av Svenska Brukshundklubben och riktar sig främst till brukshundklubbar men även enskilda medlemmar och hundägare. Shopen innehåller kurslitteratur, regler samt tränings- och tävlingsmaterial.

Nu vill vi veta vad du tycker om shopen och vad du skulle vilja se för utbud. Hjälp oss att bli bättre genom att fylla i de frågor som följer. Vi kommer sedan att utvärdera alla svar och skapa en shop för framtiden.

Framtidens SBK-shop

Vad vill du hitta på SBK-shopen? Fyll i de alternativ som du gärna skulle vilja se i utbudet. Svara även på de frågor rörande användarvänlighet och prissättning. Svaren hanteras helt anonymt.

Klicka i den eller de produkter som du vill kunna handla från framtidens SBK-shop Obligatoriskt
Hur tycker du att priserna är på SBK-shopen? Obligatoriskt
Hur är det att beställa varor från SBK-shopen? Obligatoriskt