År 2018 fyller Brukshundklubben 100 år!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Det kommer vi att fira på många olika sätt i hela vårt avlånga land. Skriv upp datum redan nu!

• 30 - 31 december: Happy Dog Clarion hotell Arlanda, Brukshundklubben är där och håller i olika aktiviteter.
  • 4 - 7 januari: My Dog i Göteborg. Här visar vi upp vår organisation och att vi firar!
  • 13 januari: "Tänk om hunden kunde prata..." föreläsning på Folkets hus i Stockholm. Föreläsare: Per Jensen, Åsa Nilsonne och Kenth Svartberg. Föreläsningen kommer även att live streamas och sändas på flera platser i landet. Genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.
  • 26 - 27 maj: Kongress på Clarion hotell Arlanda, alla ordförande i lokalklubbar och rasklubbar inbjuds, utöver ordinarie delegater, gäster och hedersmedlemmar.
  • 30 maj: Födelsedag och stort tårtkalas på alla lokalklubbar. Förbundsordförande håller tal som sänds via webben. Kl 20.00 hurrar hela Sverige.
  • 23 - 26 augusti: SM i Bruks, IPO, rallylydnad och lydnad. Blekingedistriktet arrangerar och platsen blir Ronneby Brunnpark. Mästerskapet blir ett fint sätt för oss att visa upp vår organisation, alla duktiga hundtränare och fira tillsammans!
  • 8 - 9 december: Stockholms Hundmässa, här visar vi upp vår organisation och att vi firar!
  • Dessutom arrangeras en rad aktiviteter under temat "jubileumsapporten". Mer om jubileumsapporten kommer!