Sök tjänst som utbildningshandläggare

Svenska Brukshundklubbens förbundskansli söker en handläggare till utskottet för hundägarutbildning.

Utskottets uppgifter är att utveckla utbildningar och aktiviteter för hundägare, instruktörer och lärare i Brukshundklubben.

Ett av våra fokus framöver är nätbaserat lärande, internetbaserade plattformar och upplägg av webbaserade utbildningar som komplement till våra mer traditionella utbildningar.

Som tjänsteman inom hundägarutbildningen samverkar du med organisationer, skolor och företag.

Om dig

Arbetet ställer krav på lyhördhet samt initiativ-, samarbets- och ledarförmåga. Ett pedagogiskt och coachande förhållningssätt är också en nödvändig del i arbetet. Det är bra om du har god kunskap om Brukshundklubbens organisation.

Du ska vara öppen, självgående, kunna ta initiativ och driva utvecklingsfrågor i samarbete med utskottet. Du är i många delar en spindel i nätet. Du ska kunna arbeta utan handledning och ha ett flexibelt förhållningssätt genom att både "kliva fram och stå tillbaka".

Utbildning

Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom projektledning och/eller pedagogik. En fördel är om du är utbildad SBK Lärare.

Kompetens

• Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • Mycket god förmåga att leda och strukturera arbetsuppgifter.
  • Mycket god förmåga att formulera kursplaner och lärarhandledningar.
  • Mycket god kunskap att initiera, planera och genomföra arrangemang i form av kurser, konferenser, symposier och andra typer av event.
  • Mycket god kunskap inom nätbaserat lärande, internetbaserade plattformar och upplägg av webbaserade utbildningar.
  • God kunskap och erfarenhet inom pedagogik och coaching.
  • God kunskap inom ämnet inlärning hund, uppfostran och träning.
  • God kunskap och erfarenhet av folkbildning och vårt samarbete med Studiefrämjandet.

Om arbetsplatsen

Svenska Brukshundklubben är en liten arbetsplats med stort ansvar. Vi har en öppen atmosfär och högt i tak. Som anställd hos oss får du målstyrd arbetstid, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra fördelaktiga förmåner, framförallt om du är hundägare. Självklart är hunden välkommen med på jobbet!

Svenska Brukshundklubbens förbundskansli ligger på Fryksdalbacken 20 i Farsta.

Arbetslivserfarenhet

Utbildningshandläggare: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Fast månadslön.

Om anställningsvillkor

Målstyrd arbetstid. Arbetstiden är förlagd dagtid, men kvälls- och helgarbete förekommer. Resor ingår ibland.

Handläggare för hundägarutbildning Anne-Marie Folkesson, tfn 08-505 875 04

Generalsekreterare Catrin Fernholm, tfn 08-505 875 01

Företagets adress

Fryksdalsbacken 20
Svenska brukshundklubben
12321 FARSTA

Sök jobbet senast 13 januari 2017.

Ser fram emot att erhålla ditt personliga brev samt CV. Ansökan sker via e-post, eller via brev till postadress.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. catrin.fernholm@brukshundklubben.se