Plats bestämd för SM 2018

Svenska Brukshundklubben väljer att förlägga SM till Brunnsparken i Ronneby. Den 23 – 26 augusti 2018 kommer Brunnsparken att fyllas med duktiga tävlingshundar från hela Sverige.

Svenska Brukshundklubbens Blekingedistrikt har fått förtroendet att anordna svenska mästerskap och samtidigt fira Brukshundklubbens 100-års jubileum år 2018. Efter en noggrann urvalsprocess bestämde sig organisationskommittén runt Göte Karlsson (Ledamot i tävlingskommittén i Blekingedistriktet) för Brunnsparken i Ronneby som plats för arrangemanget.

Utöver parken som den naturliga miljön för de olika tävlingsmomenten som lydnad, rallylydnad, bruksprov och IPO (internationell prövningsordning) bedömde arrangörerna även närheten till Ronneby Brunn som hotell och konferensanläggning som en stor fördel.

För att läsa hela pressmeddelandet, klicka här. (PDF-dokument, 281 kB)