Sök till landslaget i lydnad

Nu kan du söka till Svenska Brukshundklubbens landslag i lydnad! Maila in din ansökan senast den 1 april.

Ett av de första uppdragen för vår nya landslagsledning är VM i lydnad som går av stapeln i Moskva.

Under VM tävlar man efter FCI's nya regler för lydnad class 3. Det gör att den här tävlingssäsongen kommer att bli lite speciell, eftersom SM avgörs enligt våra nuvarande nationella regler för elitklass.

Inför VM kommer landslaget tas ut kort efter rankingtävlingen den 9 april. Rankinglistan kommer ligga till grund för uttagningen, men det är såklart en stor fördel att ni har visat er på en eller båda rankingtävlingarna, eftersom dessa har genomförts enligt internationella regler för class 3.

Vill du följa med till Moskva och representera Sverige på VM?
Då vill landslagsledningen gärna få in din intresseanmälan redan nu, för att på så sätt få reda på vilka ekipage som är aktuella för VM.

Anmäl dig gärna även till rankingtävlingen den 9 april. Och tävlar ni inte, så kom och heja på våra duktiga tävlande!

Din intresseanmälan tillsammans med protokoll med kommenterar (om du deltog) från rankingtävlingen den 28 februari mailar du senast den 1 april till: kronbacken@hotmail.com