Arbetsrum

Svenska Brukshundklubbens digitala arbetsrum är tillgängliga för funktionärer och arbetsgrupper inom vår organisation.

Om arbetsrum

Arbetsrummen är digitala mötesplatser för enskilda grupper som behöver dela information och dokument.

Till respektive arbetsrum har endast de speciellt inbjudna deltagarna tillträde. Arbetsrummen är endast tillgängliga för Svenska Brukshundklubbens medlemmar.

Använd arbetsrummen

För att kunna bli inbjuden till ett arbetsrum måste du först varit initialt inloggad på www.brukshundklubben.se/arbetsrummen. Dvs. har en medlem inte tidigare loggat in så går det inte att söka efter och lägga in denna i ett arbetsrum.

Har du aldrig tidigare varit inloggad på arbetsrummen, måste du först generera ett lösenord.

Inloggning

För att kunna logga in på arbetsrummen behöver du vara registrerad på Mina Sidor. Inloggningsuppgifterna är desamma.

Glömt lösenord

Är du sedan tidigare registrerad på mina sidor, men glömt ditt lösenord kan du återställa det här: Mina Sidor

Starta ett arbetsrum

Du kan starta ett arbetsrum och bjuda in deltagare som ska ingå i just den arbetsgruppen. Gör så här för att starta ett arbetsrum:

• Gå till www.brukshundklubben.se/arbetsrummen
  • Klicka på "Skapa nytt arbetsrum"
  • Ge arbetsrummet ett namn, en kort beskrivning och klicka på spara
  • Klicka på fliken "Medlemmar" för att bjuda in deltagare via namn eller medlemsnummer
  • Ange deltagarnas medlemsnummer eller namn och klicka på sök
  • Markera medlemmen och klicka på "Lägg till markerade".

Hjälp med arbetsrummen

Under fliken "Hjälpsida" i arbetsrummen finns mer information och instruktioner.

Registrera dig (på mina sidor)

Logga in på arbetsrummen

Tänk på det här när du arbetar i ett arbetsrum

Deltagare i arbetsrum ska följa den policy som framgår under fliken "Hjälpsida" i arbetsrummen.

Svenska Brukshundklubbens arbetsrum är till för arbetsgrupper inom Brukshundklubbens organisationen att bedriva arbete och dela interna dokument i.

Det är endast arbetsrummets medlemmar som får tillgång till informationen som läggs upp där.

Arbetsrummen får inte användas till annat än för arbete i Svenska Brukshundklubbens regi.

Användningen ska drivas på ett etiskt vis, enligt Brukshundklubbens styrdokument, följa Svenska Kennelklubbens policy för digitala medier (PDF-dokument, ) och den policy som berör arbetsrummen.

Huvudadministratörer äger rätt att kontrollera publicerat innehåll i enskilda arbetsrum och vid missbruk utfärda varning, alternativt stänga arbetsrum.