Avelskonferens

Publicerat i: Avel & hälsa

Datum:

Plats: Scandic Star i Sollentuna

Svenska Brukshundklubbens Utskott för avel och hälsa inbjuder till en utbildningshelg för våra medlemmar och rasklubbar. På lördagen är det tre intressanta föreläsningar, följt av en paneldiskussion om avel. På söndagen finns det möjlighet för rasklubbarna att ordna egna möten för sina uppfödare och medlemmar.

Alla medlemmar i SBK är välkomna att delta i hela eller delar av programmet. Antalet platser är dock begränsat, och vid många anmälningar har de rasklubbar som anordnar träff under söndagen förtur till lördagens föreläsningar.

Program lördag

Kl. 10-12 Erling Strandberg: "Genetik. Om inavel och avel i små populationer"

Kl. 12-13 Lunch

Kl. 13-15 Kerstin Bergvall: "Atopi och andra hudproblem hos brukshundsraserna"

Kl. 15-16 Kjerstin Pettersson och Mimmi Kjörk Granström: "Skadeprevention för den växande hundens rygg samt för arbetande och tävlande hundar"

Kl. 16-17 Paneldiskussion med alla föreläsarna: "Avel för friskare brukshundar"

Lördag:
Föreläsningarna är kostnadsfria.
Fm-/em fika/lunch: 286 kr (fm fika 70 kr, lunch 156 kr, em fika 60 kr)
Middag (kväll): 200 kr

Söndag:
Fm-fika ingår.
Lunch: 156 kr

Övernattning hotell: enkelrum 990 kr, dubbelrum 1090 kr

Kostnader för grupprum till rasklubbarna står SBK för. Förtäring eller övriga kostnader står rasklubb eller medlem för.

Anmälan görs i formuläret nedan senast den 15 juli.

Jag är medlem i rasklubben Obligatoriskt
Jag anmäler mig till avelskonferensen lör 14 oktober Obligatoriskt
Anordnar din rasklubb en träff på sön 15 oktober? Obligatoriskt
Om din rasklubb har en träff på söndagen, vill du anmäla dig till den? Obligatoriskt
Kontrollera att du har skrivit rätt e-postadress då all kommunikation/utskick kommer att ske till denna adress!
Önskemål om logi Obligatoriskt
Önskas hundrum? Obligatoriskt
Vänligen fyll i önskemål om måltider under helgen.
Lunch och fika lördag Obligatoriskt
Middag lördag kväll Obligatoriskt
Lunch söndag (fika ingår) Obligatoriskt
Glöm inte att trycka på "Skicka" för att din anmälan ska komma förbundskansliet tillhanda! När detta är gjort får du upp en bekräftelseruta på skärmen. du får också en bekräftelse på din bokning per e-post! Varmt välkommen!!